Menu

10 overnatningssteder du ikke vil glemme

Ferien nærmer sig, og hvad skal der så ske i år? Hjem hos os, er vi nørdet. Sådan rigtig søgenørdet. Vi elsker og finde specielle steder og overnatte. Steder med vild udsigt. Steder med ro. Steder som gør at overnatningen i sig selv er en oplevelse. Her er 10 af vores favoritter. Er det nogen af dem du kunne tænke dig at prøve?
Artiklen indeholder reklame links.


#1
Gå den smalle gangsti op mod den sortklædte trætophytte, og glæd dig til en den smukke indrammede udsigt der møder dig indenfor. Skørt, skønt og herligt, det er hvad Pedras Salges Eco park byder på.

#2
Vil du bo på kanten af en klippe, i en italiensk mikro by med eget bassin i en grotte? Så tag en kig forbi, det sted hvor vi sammen med vores forældre fejrede vores bryllup.


#3
Tør du slippe kontrollen? Det bliver du nødt til i denne hytten, fordi her ved du ikke hvor hytten står placeret. Det er en del af eventyret. Du booker, og dagen før får du at vide den eksakte adresse. Det eneste du får at vide er størrelsen på hytten, at der er smuk natur omkring og at det er i Belgien.


#4
Bo på bakkekammen i alperne i disse smukke domes. Indenfor er der store senge, varmt og panorama udsigt.

#5
Kom ind og overnat mellem birk, asp og fyrretræ i dette smukke landskabshotel hvor naturen er flyttet med indenfor.

#6
Kom ud og oplev verden off grid fra en vulkan ø i Grækenland. En ren og enkel hytte, med en utrolig udsigt over bjerg og hav.

#7
Nogen gange er hjemme bare bedst, så hvorfor ikke tage din næste staycation i dette arkitekttegnede sommerhus, Light house, få meter fra vestkysten? 

#8
Oplev Skotland på sit bedste, her i dette enkle og strømlinede hus med retning og udsigt mod Isle of Skye.

#9
En sortklædt træhytte midt i den finske vildmark. Her er egen skov. Egen sø. Egen båd. Og vanvittig stille.

#10
Massive træbjælker, koldt sort stål og gamle læder stole, alt passer bare sammen her i de tyske bjerge hos hotellet Berge.

Har du selv et gemmested, et ferie minde du bare må dele eller et godt rejsetips? Så smid os en kommentar eller en mail, vi vil så gerne høre fra dig på den anden siden af computer skærmen. 

Rigtig god rejse. 

Anders & Anita /Gemmesteder

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!