Menu

Afslapning og gorumet oplevelse i den svenske natur

Vi tror Sverige er ved at tage over. De er ved at tage over på at være det sted med de mest fantastiske overnatningssteder i Europa. Om det er rigtig eller ej, det ved vi ikke. Vi må bare erkende, at vi gang på gang finder små, herlige gemmesteder i den svenske natur, som får hele vores skattejagtshjerte til at hoppe over et slag. En af dem er resort og resturanten Stedsans i Hyltebruk Sverige.

Ejerne Mette og Fleming, som tidligere har haft restauranten Stedsans ØsterGRO, fandt i 2016 dette smukke sted i den svenske natur. Her har de skabt et levested, hvor du kommer helt tæt på naturen. Stedet tilbyder dig mad lavet på friske råvarer fra naturen og gården rundt dig, en dukkert i det klare vand og en overnatning i et fælles telt eller en af de 9 helt nye træhytter. Stedet er primitivt, samtidig som det forkæler dig og giver en følelse af luksus.

Interiør

Træhyttene

Kom indenfor i en 12 m2 lys træhytte som oser af skandinaviske stil, minimalisme og velvære. Her er hvad du skal bruge, en behagelig seng og nogle tæpper. Du behøves ikke mere, fordi her er det udsigten som i centrum. Hele den ene væg er centreret rundt naturen med et kæmpe væg-til-lofts vindue. Bare tanken om at vågne her og kigge ud på dyrelivet, gør at det kribler efter at pakke kufferten. 

Beduin teltene 

For en ægte glamping oplevelse, er det muligt at smyge sig ind i et beduin telt på hele 21 m2 og hoppe i en king size seng. Inde i teltet er der en brændeovn til at varme dig og teltet godt op om efteråret. Gulvet er lavet af store solide træbrædder, og teltdugen er i sin bedste beduin-stil mønstret, for at skabe den rigtige hyggestemning. 

Eksteriør

På camp sitet finder du en restaurant, en flydende sauna og i det hele taget en rustik, boheme stemning med små hyggehjørner og bålsteder. 

 

Aktiviteter

Gå en tur i skoven og kig efter svampe. 

Tag en dukkert i søen Hallasjön, som ligger lige ved campen. 

Nyd den lækre mad Stedsans servere med udgangspunkt i friske råvarer fra området. I hverdagen kan du kombinere dit ophold med morgenmad. I weekenden kan du både få morgenmad og en seksretters menu. Det hele serveres, selvfølgelig, i et telt med langbord og bænke.

Sæsonåbent fra april til Oktober.


Lokation: Hyltebruk, Sverig
Pris: De har cabins og beduin telte fra 4800 DKK for en overnatning for 2 personer, incl. fuld forplejning..
Læs mere og book her.

Se også vores lignende gemmesteder Forkælelse i en skov i Sverige eller Glamping luksus udenfor Stokcholm.

 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!