Menu

Artikler

Her har du oversigten på alle vores artikler. Der er lige fra problemer med gøen til gode tiltag som du kan gøre med din hund. Kig ned og lad dig inspirere af vores artikler.

Lyst til at finde ud af hvordan rejsebloggere finder de steder at se som de gør? Her finder du Helles forklaring, fra Helles Univers, hvor du kan gøre det samme til din næste tur.

Så kom turen til Berlin. En af de mest besøgte byer i Europa, men der findes heldigvis stadig en masse gemmesteder som er værd at lave en rejse liste ud fra. Vores bedste er at finde i denne Berlin Guide.

Når man nu er i en af de flotteste hovedstader i verdenen, hvorfor så ikke gør noget ekstra ud af overnatningen. Vi elsker specielle steder og ja – det kan Rom også tilbyde! Så som man siger, "When in Rome."

I foråret 2018 blev vi enig om, at vi trængte til en lille hverdagsferie. Vi havde længe talt om Budapest, så det blev det. Byen er fantastisk, og er et sandt mekka af spiseoplevelser, historier og vakre (norsk for smukke) omgivelser. Du kan rolig få 3 dage til at gå i Budapest. 

Lokation: Slovenien Soveværelser: 1 

Personer: 4 Pris: 1300

Familievenligt

Lokation: Polen  Soveværelser: 1 1/2

Personer: 2-4 Pris: 400 per nat

Familievenligt Hundevenligt

Lokation: Slovenien  Soveværelser: 4

Personer:  4-8 Pris: fra 2200 per nat/4 per.

Familievenligt

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!

Instagram feed

Følg os på Instagram her!