Menu

Bo i en skovklædt tømmerhytte

En tømmerhytte med hems, retro møbler og en terrasse udsigt der blæser gyngestolen bagover. Er du klar til at tage turen til Rumænien?

Vi indrømmer det. Vi anede ikke, at Rumænien var sådan en vild naturoplevelse før en af vores følger pegede os der hen i jagten på et nyt gemmested. I hytten, som minder om en blanding af lusksus og det vi som børn stræbet efter at få bygget i baghaven, kan du tage ind noget af landets smukke, grønne natur.

Interiøret i hytten er enkelt og retro med mosegrønne lænestole og en day bed med vinkel mod hyttens store vindues parti. I hemsen på 1 sal er der plads til to sovende gæster, og i stuetagen kan der overnatte en ekstra gæst på sovesofaen. Ejerne ligger vægt på at du skal være tæt på naturen, og derfor er der kun de helt elementære nødvendigheder tilgængelig. Dvs. her er en mini ovn, elektrisk lys og en elektrisk ovn. Her er ikke rindende vand, men her er et udendørs toilet og en udendørs bruser men med varmt vand, samlet fra nedbør.

Obs. Om vinteren er der ikke vand tilgængelig.

Fra den hyggelige altan, kan du tage ind lyden af egern og fugler, imens du kigger udover de store valnøde træer og de transsylvanske landskab. Vidste du, at Transsylvanien på latin betyder hinsides skoven? Og det er hvertfald den følelse du får når du sidder her midt i skovens inder. God naturtur til dig.

Lokation: Presteana, Rumænien
Pris: 276 dkk per nat
Læs mere og book her: