Menu

Boutique luksus villa i Spanien.

På kanten af Tramuntana bjerget på Mallorca, med udsigt til havet og Ibiza, finder du denne rustikke, luksusvilla med et interiør som gør det tæt på umuligt at ikke koble fra og slappe af.

Indenfor

Når du kigger ind i den store villa, får man en fornemmelse af at du nok skulle have haft hør bukserne med i baggagen. Stemningen er ultra zen og smuk, gennem ejerens indretning i naturlige materiale som træ, ståflet og varme tæpper mod det rå cement gulv. Indretningen er en blanding af marokkansk og italiensk med stråkurve, rå træ møbler og svalende farvevalg i sofaer, sengetøj og puder. Villaen oser af lusksus, men med en herlig følelse af Wabi Sabi (stilen som hylder det uperfekte og autentiske). De danske ejere har formået at skabe en stil som ikke føles som om de har tømt et boligmagasin fra en ende af, men derimod gået op i at finde og sætte sammen små, skønne finurligheder fra forskellige steder.

Udenfor

Udenfor har du mulighed for at slænge dig i deres lounge møbler ved husets pool, på deres i alt 300 m2 store terrasse. Fra terrassen har du udsigt over skov, bjerge og til sidst havet. Her kan du blandt andet nyde aftensmadden sammen med 8 gode venner, på deres store, rustikke landbord.

Huset er tilbagetrukket fra øens ellers så ivrige byliv, men du kan nemt komme til øens havneområde med lækre restauranter og barer. Savner du stranden, så er der to fine strande tæt på huset.

Lokation: Mallorca, Spanien
Pris: fra 29.000 per uge for 10 personer
Læs mere og book her

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!