Menu

Check ind på et tretophyttehotel i Sverige

Moderen af alle tretophytter finder du et sted ude i den svenske skov. Her er der bygget et helt trehotel. Den nyeste trætopphytte er det de kalder for the 7th room. 10 meter over bakken svæver der en hytte på 100 m2. Hytten er næsten helt gemt væk, bag et enormt billede som er monteret på undersiden af hytten. Her kan du se hvordan det var at kigge op mellem træerne før hytten blev sat op.

 

Ydersiden er klædt i stående, brændt træ og har store glaspartier mod skov og elven Lule. Indenfor er interiøret holdt i lyst skandinavisk træværk, med enkel møbler. Tag livet med ro og nyd udsigten fra en af lenestolene, eller i det kæmpe store net som er husets veranda. Her kan du lene dig tilbage og kigge på skyerne, eller hvis du er mere nysgerrig på hvad der forgår i skovens bund, så lig dig på maven. Højdeskræk eller ej, det giver et ordentlig sus i maven, når det kun er flette reb mellem dig og 10 meters frit fald.

 

God tur til Sverige.

 

Lokation: Harads, Sverige

Pris: 12000 per nat for optil 5 personer

Læs mere og book her. https://www.treehotel.se/en/rooms/the-7th-room

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!