Menu

Den flydende bungalow Sofinka

Liggende lige på overfladen af en lille sø, finder du denne flydende, egetræs mikrohytte med en terrasse til at dyppe fødderne i det friske vand. Med i prisen på hytten, følger der en tilladelse til at fiske, og alt hvad du fanger kan du smide direkte op på grillen. I hytten er der plads til to personer i en dobbeltseng, men med mulighed for en ekstra opredning. Stedet er perfekt for en weekendtur med fokus på tosomhed. Her er også en lille strand med bålplads, så du kan sidde ude til sent på natten.

Indenfor

Inde i hytten er der en dobbeltseng, et simplet køkken, to pinde stole og en skammel som fungere som bord. Det bedste med det hele er brændeovnen og en panorama skydedør i hele den ene endevæg af hytten. Skydedøren åbner op for at slippe naturen helt ind i hytten. Måske har du lyst at sove med åben dør?

Udenfor

Hytten er beklædt i liggende ege planker, og har to små, fastmonterede terrasser foran og bag. Den ligger smukt placeret på søen, med eng og skov omkring.

Aktiviteter

Søen er en badesø, så tag en morgendukkert. Tænd et bål og varm dig, inden du går en tur i de smukke tjekkiske landskab. Sæt dig på terrassen, smid krogen i og vent til du har fisket frokosten op. Smid dig i hængestolen på terrassen, nyd udsigten og stilheden, i mens fisken steger på panden.

Lokation: Dobcice, Tjekkiet
Pris: 405 Dkk pr. nat i højsæson og 3000 DKK pr. uge.
Læs mere og book her 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!