Menu

Design og udsigt i en skibscontainer

Nogle gange bliver vi mindet om hvor smukt Danmark er. Det bliver vi også når vi drømmer os afsted til dette spændende container projekt i Harboøre. Så hvorfor ikke blive hjemme på din næste ferie og overnat i en af disse smukke containerhjem med udsigt ud i den dansk natur?

Billede: 18bNørregade
Indenfor
Den vestjyske ildsjæl og ejer Helle Langer, har skabt to smukke overnatningssteder ud af fire gamle skibscontainere. Ved at bruge dobbelt taghøjde, stor gulv-til-loft vinduer og lyst træ på gulve, vægge og loft føles containeren lys og lækker. Interiøret er nordisk og enkelt, med douce grønne farver som matcher markene udenfor. I stueetagen er der en dobbeltseng og ovenpå er det en sofa lavet af to boksmadrasser, som kan redes op til senge.

Udenfor
Udenfor containerne er der marker så langt øjet kan se. Containerne er malet i sort højglans maling og bærer loget 18b. Kun vinduerne giver et smugkig inde til disse robuste og maskuline containeres bløde indre.Toilet, køkken og et opholdsrum ligger i hovedbygningen lige ved containerne. I opholdsrummet er der et stilrent sort køkken, en masse retro sofaer og store New Yorker vinduer med kig til containerne og naturen.

Sving forbi Danmarks smukke udkant og nyd natur, design og velvære.

Pris: 750 DKK per nat for 4 personer
Lokation: Harboøre
Læs mere og book her

Alle bileder er delt med tilladelse fra 18bNørregade