Menu

Designhotel i det spanske naturreservat Bardenas Reales.

Hos hotellet Aire de Bardenas kan du bo på en af deres lækre hotelrum, med en sovealkove i en vinduskarm med direkte udsigt til det smukke landskab i naturreservatet Bardenas Reales. Eller du kan vælge og skrue helt op for eventyrlysten og bo i et af deres "boble" hus, hvor du er inde i en store luftfyldt plastiglo, med 360 graders udsigt til landskabet, og om natten den smukke, klare stjernehimmel.

Indenfor
Hotelrummene er indrettet med lyst træ og hvidemalede vægge, men det som gør rummet og hotellet specielt er det massive, kvadratiske vindue, med en så dyb vindueskarme at der er plads til at sidde en hel lille elefant familie. Du kan booke værelser med egen privat have og et udendørsbadekar, så du kan sidde og nyde solen under dit helt eget citrontræ.

Bobleigloerne er opvarmet og har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Men indholdet i boblen er tæt på ligegyldig, da det er den vilde panorama udsigt som gør dette gemmested til en helt særlig oplevelse. Pak jer godt ind under dynen, og nyd synet af himmelen som skifter fra aften til nat.

 

Udenfor
På hotellet er der en gårdhave fuld af træer, og så har hotellet et spændende design med rene enkle linjer og kube formede vinduesbokser.

Hotellet ligger ideelt for gåture i naturreservatet, og for et besøg til de lokale vingårde i området.

Lokation: Tudela, Spanien
Pris: fra 2000 per nat for hotelværelset
2340 per nat for bobleværelset
Læs mere og book her.