Menu

Det sorte hus i Gerswalde

Med udsigt ud over det som kaldes for Toscana i nord, ligger der en træbeklæd mørk bygning: en arkitekttegnet lade med et minimalisktisk indre. Her er rum og plads, når I vil være mange afsted sammen. 

På et stort åben plet midt i Uckermark, Nord for Berlin, ligger et spændende og rungende hus. Huset glider smukt ind i naturen i sit simple design, og det eneste som afslører det som værende et gemmested, er de stor loft til tag vinduer der rammer huset ind. 

 

4 soveværelser og et bibliotek

Huset er blevet døbt "das schwarze Haus" af arkitekten Thomas Kröger. Navnet kom af at den primære farve der er brugt indenfor er sort. Det mørke interiør skubber blikket ud gennem de massive vinduer. Dette invitere naturen helt ind i huset, og giver det, ellers så minimalistiske indre, en dejlig ro og varme.

Huset har i alt 4 soveværelser. De to første finder du nedenunder langs korridoren. Her er sengene smart pakket ind på hver deres side af midtervæggen som en slags sovealkove. I overetagen er de øvrige to soveværelser. Her er det også muligt at rede op til 2 ekstra personer.

Det sorte køkken danner alrum med en forhøjet spidseplads, og et lounge område med en kæmpe pejs for enden af huset.  

I den anden ende af huset finder du huset fordybelsesrum, eller bibliotek, om du vil. 

Se filmen fra huset her

 

Lokation: Pinnow, Gerswalde, Tyskland 

Pris: 1700 per nat

Hjemmeside

Booking

 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!