Menu

En klassiske stenhytte med dansk design i det skotske højland

I det skotske højland finder du denne design perle af en stenhytte, med dramatiske udsigter til søen Kyle of Tounge og bjergkæden Ben Loyal. Find en af hyttens store uldtæpper frem og pak dig godt ind, her er det tid til at koble fra.

Indenfor

Hyttens traditionelle ydre, kan snyde en lille smule, fordi indenfor er her alt andet en traditionelt. Indretningen er en hver interiørdesigners drøm, og sætter rammerne for hygge og velvære i lækre naturmaterialer. Vægge, gulve og lofter er i massivt dansk egetræ, kun brudt af en enkelt væg i dus grå flydebetong. Vindues partierne er et møbel i sig selv, med dets dybe vindueskarme, hvor du kan pakke dig ind og nyde udsigten over det skotske landskab. Efter en lang gåtur i friskt efterårsvejr, kan du smide dig i badekaret ved vinduet eller hoppe i velour sofaen foran brændeovnen.

Foto: Martin Kaufmann

Hytten er beregnet til to personer med et soveværelse og mulighed for en opredning til 1-2 små børn. Med andre ord et perfekt sted for en kærestetur, eller den første tur som ny familie.

Foto: Martin Kaufmann

Udenfor

Hytten, som ifølge ejerne selv, er bygget ovenpå en 2000 år gamle ruin, er nøje restaureret og holdt i traditionelt opmuret sten. Det eneste som vidner om restaureringen er vinduerne som er blevet skært til, for at slippe lys og udsigt ind i huset.

Foto: Martin Kaufmann

Aktiviteter

Den skotske natur er på sit aller bedste her, og der er rigelig af den. Gå en bjergtur, fisk noget frisk fisk eller lej en mountain bike for at opleve større dele af området.

Lokation: Toungue, Storbritannien
Pris: Kun tilgængelig på henvendelser
Læs mere og book her