Menu

En restaureret lade i en naturpark i Tyskland

Hvad med en forlænget weekend i en tysk lade? Lyder det måske lidt simpelt? Det er alt andet en simpelt. Denne lade er istandsat sådan at det føles som værende helt nyt, i mens du kan stadig fornemme det historiske i bygningen.


Ejerne kalder det selv et gæstehus, men gæstehuset i dette tilfælde er en stor restaureret staldbygning med dobbelt taghøjde.

I laden finder du to dobbeltværelser med dobbeltsenge, et lækkert strømlinet køkken, en walk in bruser og en åben pejs. Her er der skabt rum for hygge, afslapning og luksus i den nordlige del af Tyskland.

Laden er fordelt på to etager, hvor den stuen består af en smukke siddegruppe og et køkken med udsigt til gårdens have. Udenfor laden finder du din egen private haveplet, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen.

Er du vild med natur, så kan lokationen næsten ikke blive bedre. Her er du placeret midt i den Schorfheide Naturpark samt ved regionens største sø.

Lokation: Tyskland
Pris: fra 750
Læs mere og book her

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!

Instagram feed

Følg os på Instagram her!