Menu

En smuk mølle fra 1570 udenfor Venedig

Umiddelbart, bliver du taget tilbage i tid når du kører ind og parkere foran den fine, gamle, italienske mølle i det nordlige Italien.

Ejerne, Elisabetta and Silvio, blev umiddelbart forelsket i møllen, som den gang de overtog den kun var en ruin. Med nøjsommelig renovering har de skabt et luksus hotel, hvor de originale trægulv , murstensvægge og bjælker er renoveret og bevaret. Hvor det har været nødvendigt med modernisering, har de brugt en blanding af genbrugsmaterialer og natur materialer.

Hotellet består af 4 værelser, hvor der totalt kan være 8 gæster. Dette gør lokationen ideel til et intimt bryllup, eller blot en grupperejse med fokus på velvære og det autentiske Italien. Under opholdet kan du nyde en tur på stedets egen vingård, fråse i deres morgenmad eller aftensmad som er kendt i hele området.

Interiøret har ejerne håndplukket på deres rejser gennem Marokko og Frankrige. Og når antik møblerne kombineres med det mere rå cement vaske og bare murstensvægge, skaber det de fineste værelser, med masser af inspiration til en romantisk ferie.

Lokation: Italien
Pris: 1050

Læs mere og book her

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!