Menu

En træhytte med egen sø midt i en finsk skov

Pak tasken, turskoene og mad!... (der er 18 km til den nærmeste butik) og stig ud i den Finske vildmark. Det kan du, hvis du tjekker ind hos Mökki S, som ligger 2,5 times køretur fra Helsinki.

Den fine, sorte træhytte hedder Mökki (som, helt præcis, betyder lille hytte ved søen på Finsk) og har to soveværelser, en sauna, en badebro, en robåd og søen Santara kun 25 meter fra huset.

Egen badebro og sauna

Hyttens yderside blandes fint ind i naturen med dens liggende sorte træbeklædning. Når hytten ikke er i brug, kan du sætte skodder foran vinduerne, som får det arkitektoniske hus til at minde om en smuk lade.
Indenfor er det åbent og lyst, med en blanding af ubehandlet og hvidmalet træ på vægge og gulve.
Her er en dobbeltseng og en køjeseng. De to senge kan adskilles ved hjælp af en skydedør.

Køkkenet er fuldt udstyret, og består primært af en stor minimalistisk ø i lyst træ. Her er spisebord med plads til 6 personer og vinduer fra gulv til loft, så I kan nyde udsigten fra alle kanter i det lille hus. Sådan er det også i saunaen.

Komfort i vildmarken

Er du her om vinteren kan du fint holde varmen, da både hytten og saunaen har brændeovn og radiatorer. Her er både rindende vand, Wifi og strøm. Hvordan de har fået det til så langt ude i ingenting, ved vi ikke, men på trods af at du befinder dig i vildmarken, er alt af hverdagens luksus på plads. Foran huset er der en lækker terrasse, og har du brug for læ fra vinden, kan du bruge terrasse mellem saunaen og hytten.

Hvad drømmer vi mest om ved dette gemmested?

At gå ud på terrassen i morgendisen og strække os imens vi ser den smukke morgenudsigt.

Loakation: Savitaipale, Finaland
Pris: ca. 1000 kroner per nat + 360 i rengøringsgebyr.
Læs mere og book her 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!