Menu

Enkelthed i den Polske vildmark?

Drømmer du om sætte dig i en bil og køre langt væk fra det hele? Måske bare tage en forlænget weekend uden mobil og andre forstyrrelser? Så er denne fine, fine hytte et sted hvor der er plads til at koble fuldstændig fra.

Hytten er ikke stor (30 m2 for at være nøjagtig), men den har en herlig autentisk hyttefølelse, en hems som udnytter dens højde og en dejlig terrasse hvor du kan nyde udsigt over den lille sø der ligger på ejendommen.
Indenfor finder du to lænestole, et mindre tekøkken, en brændeovn, en dobbelt seng og en hems med plads til to mindre barn eller voksne med en barnlig sjæl.

Det er ca. 15 km til den nærmeste lille landsby, så dine omgivelser er bestemt private. Værterne har selv hund, og stedet er ideelt til gode turer med din firbenet ven.

Så der er ikke andet at gøre end at handle ind til hele weekend, find en god flaske vin, tænd op i et bål og nyde det den polske vildmark.

Lokation: Polen
Pris: 400 per nat
Læs mere og book her

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!