Menu

Fransk bondeidyl i Normandiet

I det smukke Normandiet i Frankrige, finder du dette fine franske bondegårdshus, som er lavet om til en B&B med rustik charme, smukt håndværk og vintage møbler der giver den helt rette franske følelse.

Ejerne, to kunstnere fra Amsterdam, har forvandlet et nedslidt hus til en perle af et overnatningssted. Området er kendt blandt pariserne, som et værende et smukt sted for en forlænget weekend, men er langt mindre kendt i udlandet. Så hvorfor ikke tage turen ud og væk fra Paris' travle hverdag, og check nogle dage ind i dette fine gemmestedet?

Stedet, D'une Île, har 7 overnatningsmuligheder som varierer fra et to personers værelse på 25 m2 til en lejlighed for 6 personer på 110 m2. Alle rum er smukt indrettet med specielle design træstole, gamle metal vaske og senge som man får lyst og kaste sig ned i med det sammen man kommer. Selv om alle værelserne ser fantastisk ud, har vi forelsket os i en af de mindre værelser, som de selv kalder double deluxe. Her inde kan du få en god nat søvn i en dobbeltseng med en rå stenvæg som hovedgavl. Midt i rummet, og ovenpå det gamle trægulv, er der et løvefodsbadekar, lige til at hoppe i efter en fersk morgen croissant fra D'une Île morgenmads anretning.

Rundt om huset er der en stor græsplæne, hvor du kan slynge dig med en bog i skyggen af en af de store æbletræer. Har du brug for en tur, er ejendommen over 7 hektar, med både skov og smuk natur.

Lokation: Le Perche, Frankrige
Pris: fra 850 per nat
Læs mere og booke her