Menu

Kom op over trætoppene i den svenske natur.

Fra skråningen af det svenske bjerg, Åsberget, er der grantræer og skov så langt du kan se. Men midt inde i skoven, kan du også skimte en højrejst træhytte. Hytten er over 10 meter høj og er placeret 370 meter over havet. Velkommen til Bergaliv.

Træhytte i den svenske skov

Træhytten er løftet op af en massiv træstruktur, der gør det muligt for hytten at stå vandret i det ellers så kupperede terræn. Hytten er opdelt i to plan. Den næst øverste etage er isoleret, her kan du sove og slappe af hvis vejret er rusket. Indretningen er spartansk og enkel og giver associationer til japanske indretning med futon madder, en smuk stenvask og hør puder. Her er luftig med store vinduer til den smukke udsigt. Vægge og gulve er i ens træmateriale, som binder rummet sammen og giver et ellers lille rum en luftig følelse.

På toppen af verden

På øverst etage finder du en oplevelse, som er noget helt for sig selv. Forestille dig at gå op en stor solid trætrap, og for hvert trind du tager ser du mere og mere af udsigten foran dig. I den øverste etage er der nemlig et rum uden vægge med 360 graders panorama udsigt. Det er kun hyttens ramme og tag som skiller dig fra landskabet rundt hytten. Hvis du ikke kan få slappet af og lukket for mobilen her, så ved vi ikke hvor du kan.

Pris

Inklusiv i prisen på 1875 Sek per person er der også en dagsophold i Orbadens Spa og resort. Resortet har både indendørs og udendørs bassin, mineral-salt-bad og en sauna. Forkælelsen ser ud til at være helt i top, når du ligger og dupper kroppen i det opvarmede bassin, med udsigt direkte ned til den forbigående flod.

Hytten, som hedder Lofthuset, er kun 1 af de fire planlagt hytter som samlet skal være Bergaliv landskabshotel.

 

Det vi aller helst vil opleve i Lofthuset:
Sidde i stillehed med morgenkaffen på øverste etage og krydse fingre for at der er morgendis udover det smukke landskabet.

Lokation: Åsberget, Orbaden, Sverige
Pris: 1875 SEK per nat per person
Læs mere og book her  

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!