Menu

Kun dig og stjernerne i Dolomitterne

Hytten er lille men udsigten kan ikke blive vildere. Placeret ovenpå den Italienske bjergkæden Dolomitterne, finder du en hytte i træ med gulv-til-loft vinduer og et glasstag, som gør det muligt at tage udsigten ind fra alle kanter. Om natten har du ideel udsigt til stjernerne fra din seng i den klare bjergluft.

Når du ligger her, på intet mindre end 2000 højdemeter, er det svært at ikke blive imponeret af naturen og de omgivelser du er i. Hytten har en seng, et klimaanlæg, et udendørstoilet, og et tv (gad vide hvad man skal brug det til?). Hytten kan kun lejes fra 19.30 til 08.00 næste morgen, så her skal tiden bruges på udsigt og afslapning inden det hele er over på kort tid.

I dit ophold er det inkluderet chokolade når du kommer, morgenmad, en 4 retters gourmetmiddag med vin og transport til og fra hytten. Samlet set virker prisen på de 300 euro rimelig, når alt dette er inkluderet.

Lokation: Italien, Trentino-Sydtyrol
Pris: 2300
Læs mere og book her
  

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!

Instagram feed

Følg os på Instagram her!