Menu

Luksus retreat på øen Mykonos

Forkælelse og velvære i de græske klipper

Sand farver, rustik røde puder, flortynde gardiner og Marokko inspireret interiør. Er du klar til at blive forkælet? Så tag til det smukke, boutique hotel San Giorgio på Mykonos.

Interiør

Alle 32 værelser på hotellet, er indrette med særlige, fine og antikke møbler, økologiske bomulds linden, håndvævede tæpper og rå træmøbler. Hver enkelt rum giver en følelse af velvære, så du kan slappe af og nyde din ferie. Størrelsen på værelserne er fra 25 m2, og nogen af dem har en privat altan. Kig efter dette under faciliteter når du booker dit værelse. Deres suiter er dobbelt så store og kan også bookes med og uden altan og med enten have eller hav udsigt. Du kan nok gætte hvad der koster mest?

 

Eksteriør

Hotellet er, som så mange andre bygninger i Grækenland, hvidvasket med vægge af natursten. Det er placeret i klipperne over havet med en fantastisk 360 graders udsigt. Her er et fælles område med en stor saltvandspool, udendørs bruser, håndsyede hængekøjer, hængestole og lounge områder til at slappe af. Når du går en rundtur på hotellet er der flere smukke siddepladser og store palmetræer til at sikre skygge og afkøling.

Aktiviteter
Gå en tur ned til klipperne og hop direkte i det azur blå hav.
Kun 500 meter fra hotellet finder du en af deres samarbejdspartnere, hvor du kan deltage i Yoga og meditation. Her er også i perioder særlige tilbud og events, hvor en af dem er på daglig basis; et solnedgangsrituale med DJ der spiller en blanding af elektroniske og analog musik.
Nyd et måltid i hotellets Cantina. Køkkenet tilbyder en blanding af smag fra middelhavet og asiatisk street food.


Lokation: Paraga, Mykonos, Grækenland
Pris: fra 1750 per værelse per nat
Obs! Hotellet er sæson lukket fra 10. oktober til 26. april
Læs mere og book her