Menu

Med egen citrushave, udendørs brus og vindkælder i Italien

Nogle steder får frem en særlig følelse. En følelse af ro, allerede når du tager i håndtaget på indgangsdøren. Sådan er det her i Residenza Hortus. Fra det øjeblik vi åbner den massive dør ind til vores helt private lille oase af en baggård, så kan vi mærke det. Mærke roen, mærke den stemning som ikke kan fotograferes, men som skal leves.
Det fine byhus, ligger i en small gyde lige bag et af hovedmonumenterne i den sicilianske bjergby, Modica. Den store rungende katedral San Giorgio, danner udsigten fra husets have, over træerne, oppe mod himlen. Du er midt i hjertet af byen, men her ligger husene så tæt, at det alligevel er stille inde bag murene.

Læs mere og book stedet her

Huset entre og stue starter med dobbelt, hvis ikke tredobbelt taghøjde. Og på væggene kan du se husets historie, da ejerne har renoveret og beholdt de originale buer med de smukke karakteristiske kalksten.

I stueetagen er der en sofaområde, to soverum med badeværelser, et stilrent køkken og en jernspindeltrappe som leder ned til vinkældrene og op til husets sidste soveværelse, også med bad.

Huset emmer af kunst og sans for det estiske, med kombinationen af polerede cement gulve, originale kalkstensvægge, store gulv til loft glas døre, smuk keramik og malerier som ejerne selv står bag.

Er det lige noget for dig, så kig ind på deres hjemmeside her

Åbne de store dobbeltdøre i glas, og gå ud i den lukkede gårdhave i flere niveauer. Går du op de første trapper, finder du et store spisebord og et udendørskøkken. Her er plads til at samle alle over et måltid lavet over ild. Senere på aften kan du fortsætte op det næste niveau, hvor du inde bag de store smukke mure, finder et boblebad. Hop i og nyd stilhed og udsigt til granatæbletræer, limtræer når aftenslamper bliver tændt, og skaber den helt perfekte baggårdsstemning.

Personer: 6
Pris: fra 250-500 euro per nat
Location: Modica, Sicilien
Nærmeste lufthavn: Comiso Pio La Torre (42 km), Catania Fontanarossa (125 km)

Læs mere og book her