Menu

Minimalisme på en vulkanø i Grækenland

På den kupperede vulkan Ø, Lesvos i Grækenland, finder du på en skråning af bjerget Lepetymnos et fantastisk off grid gemmestedet for 2 personer.

Huset har kun et rum, men med flere niveauer som skiller soverum fra opholds rum. Fra det enkle træbord i stuen kan du nyde udsigten gennem de store glas vinduer helt over til det Tyrkiske hav.

Den lille hytte er placeret i en oliven gård, med respekt for omgivelserne. Hytten er lavet i ubehandlet træ og følger du den udvendige terrasse kommer du over til badeværelset som er i en minimalistisk cement bygning. Kombinationen af de to byg, skaber en smuk arkitektur.

Om du vælger at tage her ned i de smukke sommermåneder, eller det mere hårde vinterhalvår, har du her muligheden for at virkelig komme væk fra stres og jag og nyde det enkle liv. Huset er isoleret og har brændeovn til vintermånederne, i mens du nemt kan skabe gennemtræk og tage den friske luft ind om sommeren, gennem dobbelt terrassedørene.

Interiøret her er enkelt og er lavet i det samme træ materiale som hytten. Her er et spisebord, to enkelt senge og et meget simpelt køkken med gas plader og en vand tank som du selv skal fyldes op med vand. I hytten er her ikke rendende vand, så du har virkelig mulighed for at koble fra og rykke nogen år tilbage i tid. Her får du en følelse af at være tilbage i tid, som giver stedet en dejlig ro. Her er dog renende vand i badeværelset.

I området rundt hytten er der mange fine vandreruter i bjerget Lepetymnos. Øen byder også på varme kilder, olivenhøst i november/ december og i byen Skala Sykaminea finder du et godt udvalg af resturanter og cafer. Det er også her du kan nyde havnelivet på øen.

Lokation: Grækenland, Lesvos
Pris: 400 dkk per nat for 2 personer
Læs mere og book her 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!