Menu

Minimalistiske skovhytter i Frankrige

Når du bor i en af Cabanes De Salagnac seks hytter, føles det som om du er helt alene i skovens mystik. Slap af i komfortable omgivelser, imens du nyder udsigten til blæsende træer gennem panoramavinduer. På trods af, at her er flere hytter, kan du regne med stilhed og afslapning, da de er lokaliseret og tegnet for at skabe privatliv.

Indenfor

Indvendigt i hytterne er her et enkelt køkken i det samme træmaterialet som resten af væggene i hytten. Dette gør at køkkenet smukt glider i ét med resten af hyttens interiør. I hytten er der plads til 4 overnattende gæster, i en dobbelt seng og en sovesofa.

Udenfor

Hytterne er bygget i smukt cedertræ og har alle terrasser. De er opført i en minimalistisk stil med stående klædning, flade tag og solide sorte aluminiums vinduer og døre. Placeret inde i skovens mørke, får du allerede ved ankomst en smag af den ro og stilhed her er. Her er plads til hele familien, inklusiv familiens bedste firbenet ven.

 

Aktiviteter

Her er rig mulighed for at gå på opdagelse i skoven, eventuelt få en guidet rundtur af værterne som gerne fortæller om hvordan de arbejder med træerne i skoven. I skoven finder du også en gammel vandmølle, en å og ikke så langt vække en badesø. Fordi hytterne er placeret afsides bliver her ofte helt stjerneklart, så grib muligheden og pakke dig godt ind i tæpper og trække ud på terrassen til et glas rødvin under stjernehimlen.

Lokation: Meyrignac l'Eglise, Frankrige 
Pris: fra 1500 DKK per nat eller 8200 DKK for en uge. 
Læs mere og book her


Vil du se lignende hytter så tjek ud vores to andre destinationer Små arkitektbokser på toppen af de norske fjelde eller En træhytte i det Engelske søhøjland

 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!