Menu

Natur og forkælelse i en Yurt i Syd Norge

Vil du opleve Norge? Det bedste af natur og forkælelse på en gang? Så er dette fantastiske yurt hotel i Syd Norge måske noget for dig. Her kan du booke dig ind i et luksus tomands telt med brændeovn og en stor Hästens seng.

Hotellet er ideelt hvis du er til mountain biking eller bare har lyst til at gå komfortabelt i den norske vildmark, hvor grundejeren har skabt et 100 kms stisystem med pejlemærker til at navigere fra. Efter en dag ud, kan du vælge at tage et vildmarksbad i søen eller et varmt karbad i deres kæmpe sink baljer på terrassen. Her har du udsigt til sø, fjeld og åbne vidder. Der er også en badstue, hvis i trænger til at dampe lidt af.

Glamping- noget for dig?

Glamping kommer af begrebet glamourøs camping. Og det er lige nøjagtig det du får i dette Yurt hotel i Norge. Glem alt om liggeunderlag og en kold, våd teltdug som slår dig i ansigtet om morgen. Teltene er fodret med uld, og her er brændeovne og kvalitetssenge. Om aften tilberede kokken på stedet et gourmet måltid, som i sig selv er imponerende eftersom der hverken er rindende vand eller strøm her. 

Hvordan kommer jeg frem?

For at komme til hotellet, parkere du bilen og tager vandreskoene på. Hotellet er placeret 2 km fra nærmeste bilvej, og 460 meter over havet, for at skabe de bedste rammer for ro og afslapning.

Det lille fif

Sæt koppen udenfor yurten om aften, og så bliver den sat tilbage med frisk morgenkaffe næste morgen.

Kun åbent for booking få weekender per år

Stedet er kun åbent i weekender mellem maj og oktober + hele juli & august, og være opmærksom på at det kun er nogle af weekenderne hvor det er åbent for privat personer. Læs mere om det her 

Se filmen om Canvas hotellet her 

Lokation: Treungen
Pris: 2 nætter med hel pension 5450 per person
Hjemmeside 
Booking 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!