Menu

På en terrasse i en lille hytte i Italien, af hvad vi syntes mindede mest om at sidde på kanten af verden, kom ideen. Ideen om at samle og dele de overnatningsperler, som vi selv bliver så begejstret for.

Så nu er vi her. Skriver. Fotograferer. Jagter. Søger. Oplever. Men mest af alt nyder vi glæden over at finde det næste, helt unikke gemmested.

Vores kærlighed for at opleve specielle steder, fører os ofte ud i nogle situationer hvor hele vores originale plan virker lidt for optimistisk.

Det er i de øjeblik hvor vi kører fast med en 9 personers varevogn, på en grusvej i mørket på vej til en gammel olivengård. Eller overvejer om gearkassen på en ældre Fiat 500 faktisk kan klare den sidste stigning op til huset. Eller pludselig står i en gyde med kamphunde. Bare for at nævne nogen eksempler.

Når vi står i disse øjeblikke, overvejer vi, hvad det var som fik os hid. Det svarer lidt til at sidde på toppen af det Gyldne tårn i Tivoli og komme i tanke om hvorfor det nu var, at man frivilligt sidder spændt fast 63 meter over bakken klar til at suse ned mod jorden…

Men for os giver det hele mening når man lander – altså på feriedestinationen. Den glæde og det kick det giver at gå en lille smule udenfor ens komfortzone, for så at nå en destination som gør det hele værd det.

Rejsetanker fra os bag Gemmesteder...