Menu

Opleve Slovenien fra toppen af en bjerglandsby

I en lille bjergby i det vestlige Slovenien ligger der et hus. Udvendigt ser det ud som et klassik, ældre stenhus. Det man ikke ved, er at den andre halvdel af huset er top moderne, med væg til loft vinduer som åbner op for en fantastisk bjergudsigt.

Start morgen med en svømmetur i det private evighedsbassin på terrassen. Nyd udsigt og fuglesang på en liggestol, og nyde udsigten over vingårdene og den slovenske bjergkede. Kan det blive bedre?

Om eftermiddagen er det kølig med aircondition indenfor, hvor huset er en smuk fusion af gammelt og nyt. I den nye del af huset er væggene og gulvene er holdt i enkel beton, i mens der flere steder er beholdt noget af den rå stenmasse der før udgjorde husets vægge. Om aften kan du tænde i den massive og svævende brændeovn, og bare nyde stilheden i huset og måske forkæle jer selv med et glas vin (eller flaske :)) fra vinkælderen. Her er også en sauna hvor du kan koble af.

Lokationen på huset er rigtig god. Her er blot 60 km til Sloveniens hovedstad, 23 km den smukke Solkan broen og blot en lille køretur til det nærmeste vin distrikt.

Lokation:Branik, Slovenien

Pris: 2200 per nat for 4 personer 
Læs mere og book her

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!

Instagram feed

Følg os på Instagram her!