Menu

Overnat i en af disse 9 unikke lejligheder i Rom

Rom er en magisk by. Vi giver et bud på nogen af af de smukke overnatningssteder der er her i byen. Har du været boede et smukt sted i Rom, hører vi gerne fra dig.

 

Under kategorien Frygteligt-fantastisk: Hotel G-Rough

Helt, helt, helt vildt smukt og med fuld skrue på luksusfaktorer, finder du i Rom, det smukke hotel G-Rough. Hotellet har få værelser og de er alle suiter. Det siger lidt om standarden. Rummene består alle af minimum 2 værelser, med farverige klinker, velour møbler, og frigjorte træbjælker. Indretningen har mange farver, som er koblet sammen med den største nøjagtighed. Fantastisk ja, men måske en lille bitte smule frygtelig for pengepungen. Værelserne starter på ca. 2800 per nat.

Book her

Foto: G-Rough Hotel

Design hostelet Generator

Design hostelet Generator, er et ud af en større kæde med designer hosteler i Europa. Her er rig mulighed for private dobbeltværelser, da 53 af deres 65 værelser er private dobbeltværelser. Værelserne er indrettet med et stort stykke italiensk touch: grønne vægge, metal, mørkt træ og de fineste bambus møbler. Hostelet byder endda på en tagterrasse, 5 euros morgenmad i smukke lokaler og en chill out lounge hvor du kan snuppe en drink.
Pris 704 per nat

Book her

Foto: Generator

Privat hus i Trastevere

Et luksushus i hjertet af Trastevere med plads til 7 gæster, eller bare for to personer med brug for en masse plads og to badeværelser hver :)
Huset er åbent fra gulv til loft over tre etager, som giver lys fra alle kanter. Selv om huset har smukke badeværelser, et stort køkken og blandt andet en hems med soveværelse, så synes vi, at det bedste med stedet er dets egen private gårdhave. Forstille dig at sidde midt i den inderste del af Rom, med et glas kold
Rosé i din egen lille private have. Kan det blive meget bedre?
Pris: 1811 per nat

Book her 

Retro lejlighed

Farver og ferie. I denne leilighed får du en varm velkomst fra du stiger ind ad døren. Værten har kombineret teak møbler med et vildt ternet gulv og pastelfarvede vægge. Lyder det som et kaos? Det gør det måske, men kombinationen er, som du kan se på billederne, helt herlig. 
Pris: per nat 537

Book her

Bo side om side med Pantheon

Foto: Booking.com

Sjæl, charme og minimalisme kun 200 meter fra Pantheon? Det får du i denne skønne 50 m2 lejlighed med 1 soveværelser, stue, køkken, badeværelse og en arbejdsstation. Interiøret er en blanding af rene linjer fra det italienske, antikke træmøbler og nordiske hay inspirerede stole. Lejligheden byder på mange fine små detaljer, som giver følelsen af at være hjemme i egen stue (Læs: super, cool egen stue :)) Men hovedattraktionen er dens centrale lokation.
Pris 1900 per nat

Book her

 

Industriel luksus i hjertet af Rom

Er du til det mere industrielt look, er denne lejligheden i hjertet af Rom, et godt bud. Den har flotte kabe gulve, og et badeværelse med cement fra gulv til loft. En anden fed detalje er stedets massive rumdeler i kirsebær tre. Dette kombineret med den fine gule velour stol, bløder det industrielle look, og gør det til en herlig gemmested midt i Rom. Her er plads til 4 personer, hvis 2 af jer er villig til at hoppe på en sovesofa.
Pris: 627

Book her

Rustik lejlighed i Monti kvarteret

I Monti, en af Roms mest hippe kvarter, finder du denne perle af en Airbnb. Hele lejligheden virker autentisk italiensk med frigjorte murvægge og solide loftsbjælker i taget. Vi kan levende se for os at haps en lækker italiensk osteanretning i køkkenet. En af vores yndlings ting , når vi er ude og rejse, er at besøge de lokale markeder eller supermarkeder for at finde små lækre sager som vi nyder inden vi tager ud om aftenen. Lejligheden har nogen sjove interiørdetaljer, som blandt andet en stor metal safe og mikro mosaik.
Pris: 820 per nat.

Book her

Herskabeligt og urbant på samme tid

I denne lejlighed i Lazio delen af Rom, er det herskabelige blandet med det urbane. I lejligheden er der højt til loftet og store vinduer. Møblerne er en blanding af det ultra, fransk og romantiske, med snirkelurer og blomster, men det bliver holdt på et tilpas niveau da ejeren har kombineret det med metal stole, et industrikøkken og murstensvægge. Her er plads til to overnattende gæster. Vær opmærksom på, at dette kun er et privat værelse og badeværelse, dvs. at stue/køkken deler du med værten.
Pris: 396 per nat.

Book her

 

Rene linjer og minimalisme i Rom

Bo spartansk og minimalistisk i det kreative og kunstneriske Monti distriktet i Rom.
Lejligheden fremstår som et behagelig wellness sted, med dens rene, lyse trægulve og få møbler. Nogen af væggene er spartlet med en cremet cementmasse, som giver det minimalistiske interiør en rustik følelse. Her kan du let gå til og fra de bedste steder i Rom, og samtidig have muligheden for at koble fra "der hjemme" med en øl i rolige omgivelser.
Pris: 1119 per nat

Book her

 

 

 

 

 

 

 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!