Menu

Tips og råd til den optimale rejse

Så kom turen til Berlin. En af de mest besøgte byer i Europa, men der findes heldigvis stadig en masse gemmesteder som er værd at lave en rejse liste ud fra. Vores bedste er at finde i denne Berlin Guide.

Når man nu er i en af de flotteste hovedstader i verdenen, hvorfor så ikke gør noget ekstra ud af overnatningen. Vi elsker specielle steder og ja – det kan Rom også tilbyde! Så som man siger, "When in Rome."

I foråret 2018 blev vi enig om, at vi trængte til en lille hverdagsferie. Vi havde længe talt om Budapest, så det blev det. Byen er fantastisk, og er et sandt mekka af spiseoplevelser, historier og vakre (norsk for smukke) omgivelser. Du kan rolig få 3 dage til at gå i Budapest. 

Her finder ud artikler som hjælper og guider dig til hvordan du selv kan finde de bedste steder, hvilken bil udlejning der er bedst, hvordan du får mest ud af tjenester som Airbnb, og hvordan du kan undgå klassiske, men dårlige rejseoplevelser. 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!

Instagram feed

Følg os på Instagram her!