Menu

Rejseguides til Europas storbyer

Smid mobilen ud af vinduet og gør dig klar til at prøve og overnatte i en dome; en blanding af et telt og en iglo med luksus og komfort indeni. 

Er du klar til at overnatte et sted hvor ordet almindelig er visket ud og erstatte med oplevelser i trætoppe, havets kant og under et tag lavet af glas? Så læs med i denne artikel med 21 unikke gemmesteder i europa.  

Så kom turen til Berlin. En af de mest besøgte byer i Europa, men der findes heldigvis stadig en masse gemmesteder som er værd at lave en rejse liste ud fra. Vores bedste er at finde i denne Berlin Guide.

Når man nu er i en af de flotteste hovedstader i verdenen, hvorfor så ikke gør noget ekstra ud af overnatningen. Vi elsker specielle steder og ja – det kan Rom også tilbyde! Så som man siger, "When in Rome."

I foråret 2018 blev vi enig om, at vi trængte til en lille hverdagsferie. Vi havde længe talt om Budapest, så det blev det. Byen er fantastisk, og er et sandt mekka af spiseoplevelser, historier og vakre (norsk for smukke) omgivelser. Du kan rolig få 3 dage til at gå i Budapest. Se hele vores Budapest Guide blog her.

Vi har samlet vores rejseguides til de mest besøgte storbyer i Europa.

Selvom vi elsker natur og udsigt, så kan byerne noget som man kun finder der. At gå på streetfood er en af vores helt store ting, når vi er i en storby. Der kan vi sidde og peoplewatche, få byens lækreste mad til en lille penge og finde et strømstik, så vi også kan arbejde på vores lille blog. Det er nok ikke løgn at vi bruger størstedelen af vores tid til netop mad. Det er ikke altid kun streetfood - for jer som har læst flere af de steder vi har været henne, så er Ramen også en del af vores sædvanlige by-vandring. Hvis vi virkeligt skal forkæle os selv, så har vi booket en aften på en gastronomi restaurant, helst hjemmefra, så en af aftenerne er besatte. Det behøver ikke at være så dyrt - slet ikke så dyrt som danske restauranter, fx. kan I se hvad man kan få på en Michelin restaurant i Budapest. Ud over maden, så forklarer vi også hvor man skal bo - både i hvilken bydel man skal bo, men også selve overnatningsstedet. Her ofte flere at vælge imellem. Men vi må sige - det er svære at finde de rigtige gode gemmesteder i storbyerne, men vi synes selv vi har fundet et godt udvalg.

De basale ting er på plads, hvis man ved hvor man skal spise og hvor man skal bo. Hertil er kun vores egne oplevelser omkring hvad man skal se - fakta omkring byen og hvordan man kommer lettest rundt.

Om det er i Lissabons sporvogn eller Berlin i taxa.

God rejse med vores rejseguides!

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!