Menu

Søg inspiration på rejseblogs & Instagram

Blåt vand fra et unikt fundet rejsested

Vi lader os ofte inspirere af andre og elsker at læse rejseblogs. Det er skønt at læse ærlige og personlige beretninger og se virkeligheden som den ser ud i dag. Samtidig giver det mulighed for at spørge lidt mere ind til rejsemålet og kommende oplevelser.

Desuden er der ikke et bedre sted at søge inspiration end på instagram. Et univers af smukke billeder af vidunderlige steder at opleve. Søgemaskinen står sjældent stille herhjemme, for vi er altid i gang med at undersøge den næstkommende destination.

Sådan planlægger vi vores rejser

Når rejsen skal planlægges er det ud fra de highlights vi har fundet som værende højdepunkterne for hele rejsen. Det kan være alt fra at bo på et særligt ecoresort, til uovertrufne spisesteder, mødet med komodovaraner i det fri eller muligheden for at vandre i risterrasser. Der dukker ofte overraskende perler op under planlægningen, og nogle gange tager ruten derfor en helt anden drejning.

Noget andet der spiller ind er naturligvis vejret. For hvornår kan vi rejse? Og hvordan passer det med regn- og evt. tyfonsæson? Det er jo ikke optimalt at planlægge en lækker strandferie midt i regnsæsonen. Der kan dog være undtagelser for nogle steder f.eks. i Asien regner det 1-2 timer om dagen (typisk om aftenen eller natten) og resten af tiden skinner solen fra en skyfri himmel med 30 graders varme. Bonussen er at priserne er i bund, så måske det alligevel er værd at overveje?

En anden ting der er vigtig at tage højde for er prisniveauet. Ved hjælp af google finder vi ud af hvad en familie på vores størrelse gennemsnitlig bruger. Det er også derfor vi ofte deler priseksempler så læseren nemt selv kan regne lidt på sin næste rejse.

 

Overnatningen som oplevelse

Vi er vilde med unikke overnatningssteder og det er blandt andet også en af grundene til at vi endte i Slovenien forrige sommer. Vi var nødt til at bo på Garden village!
En lille grøn perle beliggende ved Bled sø. De er selvforsynende til restauranten og poolen er en fire pool, som bruges til slukning i tilfælde af brand. Du bor enten i trætoppene eller i små luksustelte med lys og strøm ned til en lille å. En sand perle.

Ofte finder vi et enkelt overnatningssted som vi prioriterer at betale det det koster at bo på. Det er særligt steder vi ved at vi kommer til at opholde os mere på stedet end f.eks. i storbyerne hvor vi har travlt med at komme rundt og se det hele.

 

Personlig beskrivelse

Bag Helles-Univers.dk finder du en rejselysten kvinde på 30 somre, der sammen med min kæreste og datter elsker at udforske nærområdet såvel som resten af verden. Den aktive rejseform er lige os, men vi siger heller ikke nej til det stille liv i strandkanten. Vi elsker at vandre og cykle, og har tidligere besteget en vulkan til solopgang på Bali, paraglided i Slovenien og raftet på bambus gennem Thailands jungle mfl. Vi ynder at finde de specielle overnatningssteder, men bor som oftest på budgethoteller, og rejser på et budget hvor de fleste kan være med.

Kærligheden til at opleve smuk og til tider uberørt natur er stor og vi elsker at opleve dyrene i deres rette element. På Helles-Univers skriver jeg om rejselivet som familie hvad end der er tale om en lille getaway i Danmark, storbyferie, charterferie eller en længere rundrejse ude i verdenen. Uanset hvilken rejseform vi vælger, er vi på jagt efter at opleve den lokale kultur, smage på den og få nogle unikke oplevelser med hjem i rygsækken. På bloggen finder du tips og guides til hvor du skal bo, hvad du skal opleve, se og smage. På Instagram kan du følge de største øjeblikke og få de små anekdoter.

 

Vi drømmer om at se nordlys fra en gennemsigtig kuppel i Finland, bo i en vintønde i Tyskland eller bo på et ishotel i Norge.

Hvad drømmer du om? - En tur i trætoppene, en bambushytte på stranden, en kold og anderledes oplevelse på ishotel, at vågne op med udsigten til Indonesiens rismarker eller noget helt andet?

 

Har du fundet et gemmested?

Så vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne et link til os på vores mail som du finder ved at trykke på dette link: 

Forslå et gemmested!