Menu

Stress ned på en svensk ø

Make a stresservation
Sænket blodtryk, stress niveau og øget kreativitet, det er det et case studie har vidst at 5 personer opnåede efter blot 72 timer i en glashus på en Ø i Sveriges smukke natur. Vil du også prøve en at opleve det, så kan hytten, med det passende navn 72 hour cabin nu bookes.

Hytten ligger smukt placeret på det svenske "svadberg" på øen Henriksholm. Med to vægge og hele loft konstruktionen i glas, er du tæt på naturen under hele opholdet. Er vejret til det, kan du også åbne både for- og bagvæg, sådan at det bare er raftekonstruktionen der står tilbage. Slæng dig i den behagelige seng og nyd den friske luft. Her er plads til afslapning.

Indenfor 
Indvendig i den lille hytte, finder du en dobbeltseng (120 cm), dyne, pude og en lampe hvor du kan stille et stearinlys. Det er det. Resten af opholdet handler om det du får udenfor hytten, nemlig naturen selv.

Udenfor 
Hytten er designet af Jeanne Berger, og er enkel og stilren i glas og træ. Dette gør at hytten nærmeste smelter ind i sine omgivelser, og ikke tager opmærksomheden fra naturen.

 

Lokation: Henriksholm, Sverige
Pris: fra 3995 per personer per nat inkluder i prisen: velkomst kage, morgenmad, frokost og aftensmad samt adgang til båd og fiskeudstyr
Læs mere og book her.