Menu

Unikt design i den svenske vildmark

Pakket væk i den vilde Svenske natur finder du Vipp Shelter, et enestående designprojekt hvor skoven bliver trukket med indenfor. 


De fleste af jer kender nok Vipp og deres ikoniske pedalspand, men nu har du de også lavet denne skønne 55 m store stål kasse med rene linjer, gråsort stramt interiør og hvor over 60% af vægfladen er dækket af gulv til loft vinduer.

De massive loftsvinduer slipper lyset ind i det ellers så mørke og karakteristiske interiør. Her er et stort køkken, et spisebord med bænke, en brændeovn og en af Vipps egne daybeds. Her er masser af tid og rum til at nyde udsigten.

 

Når du går i seng, skal du op en solid metal stige og kravle ind i noget som ligner en blanding af en sovehems og en blød hule. Her ligger du i et vakum, med fokus direkte op mod stjernehimmelen i de store loftsvinduer som dækker hele sengen. Fald i søvn til stjernehimmel og vågn til farverne fra solopgangen. ….. Og ved du hvad? Vi overdriver ikke en gang. 

 

Shelteret er beklædt i mørkegrå stålplader, som giver det et rent og hårdt ytre i kontrast til naturen rundt. 

 

Lej det for 500 euro per nat eller køb det og placere det i baghaven for 3.500.000, det er op til dig. For mere information om begge dele gå til Vipp Shelter her  https://vipp.com/da/vipp-shelter

 

Lokation: Immeln sø, Sverige

Pris: 3700 per nat

Læs mere og book her